Pd Proxy Help

Discussion in 'General Talk' started by -RRK-, Jul 22, 2014.

  1. -RRK-

    -RRK- Expert Hacker

    Joined:
    Jul 6, 2014
    Messages:
    42
    Likes Received:
    386
    Trophy Points:
    93


    How to fix this Error in pd proxy pls Helpme
    The procedure entry point MSWsock.migratewinsockconfigur... could not be located in the dynamic link library?



     


    RELATED POSTS


  2. devendermahto

    devendermahto Active Member

    Joined:
    Jul 1, 2014
    Messages:
    95
    Likes Received:
    166
    Trophy Points:
    43


    what is your version of windows x86 or x64
     

  3. -RRK-

    -RRK- Expert Hacker

    Joined:
    Jul 6, 2014
    Messages:
    42
    Likes Received:
    386
    Trophy Points:
    93


    x32 is Version help me
     

  4. dukhiatma01

    dukhiatma01 New Member

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    8


    trojan virus in your computer use Malwarebytes Anti-Malware to remove virus
     

  5. maxrathore1221

    maxrathore1221 Member

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18


    how to remove virus
    ...................................
     

  6. maxrathore1221

    maxrathore1221 Member

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18


    soory shortcut virus..............................
     

  7. maxrathore1221

    maxrathore1221 Member

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18


    bata sakta h koi mujhe plz plz- :p :p : P: P
     

  8. BHAGWAMT SINGH

    BHAGWAMT SINGH Active Member

    Joined:
    Sep 7, 2014
    Messages:
    122
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    43


    YR KYA KARNA HA PD PROXY TUNE ??????????
     

  9. vikinhd

    vikinhd New Member

    Joined:
    Oct 4, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6


    you need 64 bit, it fixes all that crap
     

  10. Vaas Montenegro

    Vaas Montenegro Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    28



     

  11. MD. Omur

    MD. Omur New Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    8


    Thnks bro......
     

  12. janardan007

    janardan007 Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18


    speed caping is always there
     

  13. janardan007

    janardan007 Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18


    its work only 100mb
     

  14. janardan007

    janardan007 Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18


    after that nothing can happen
     

  15. janardan007

    janardan007 Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18


    to use more data try out this
     

  16. janardan007

    janardan007 Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18


    after 85 mb change the sim and connect it it will be conected in pd proxy
     

Similar Threads: Proxy Help
Forum Title Date
General Talk Pd Proxy Problem Please Help Dec 3, 2014
General Talk reliance fb proxy trick: did it stopped working?? Jan 20, 2015
General Talk vodafone proxy still working or not Oct 29, 2014
General Talk Help Guyz !!! Jul 6, 2016
General Talk `Ŵħīch ANtīVIrus Should Ĩ ŨŞě : Ťąķe A LOoĸ ∆{Helping}∆ ●2016● Feb 26, 2016

Share This Page